vrijdag, juni 01, 2007

Mentale opkikker

Nee, wij zijn niet van het misbruik, wij zijn van de opkikker.
Gisteravond was het weer tijd voor ons halfjaarlijkse DJ-avondje tijdens de soos-uurtjes van het regionale verstandelijk gehandicapten-centrum.
Anderhalf uur lang keet trappen om te zorgen dat de bewoners weer een "avond van hun leven" beleven.
Harry en ik deden een wedstrijdje wie de meest afzichtelijke (of zeg je in dit geval "afluisterlijke"?) liedjes ten gehore bracht.
Naast hippe pop als Beyoncé en Madonna's "Hung up" konden we gisteren namelijk ongestraft O-zone's "Dragostea din tei", Jan smit's "Boom boom" of -de topper van de avond- "De kabouterdans" in het laatje schuiven.

Zij vonden het weer geweldig, wij vonden het geweldig, alle cd's waarmee we de zaal ingingen hebben we weer teruggekregen en zelfs de verplichte hi-fives leverden ons ditmaal geen blessures op.
Weer een halfjaartje opladen, wij willen graag weer!!

3 opmerkingen:

FROMMEL zei

best dapper om publiekelijk op te biechten dat je die rommel in huis hebt...

begt zei

wel he! maar dat is een beetje teneur tegenwoordig, iedereen getuigt over doping, of over cocktails inspuiten of over liefde voor pinups of over....

kortom: ik denk dak er mee weg kom...

Anoniem zei

ach arme frommel de belevenis van muziek is zo groot als dj moet je eenmaal van alle markten thuis zijn, misschien is jouw muziekkeuze wel rommel wie zal het zeggen. En misschien moet je het eens zelf doen, je zal er achter komen dat je met deze muziek voor deze mensen een wereldavond bezorgt. Ik spreek uit ervaring. Een luim voor Begt.

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...