zondag, oktober 07, 2007

Review

Godsamme zeg, wat heeft deze jongen een goed gevoel overgehouden aan dit weekend.
Tuurlijk, de zalen hadden voller mogen zitten, we hadden meer uitverkochte voorstellingen mogen hebben. Maar onze voorzichtige begroting en onze kostenbesparende voorbereidingen leidden er waarschijnlijk toe dat ons gestelde break-even-point nabij ligt. Morgen overleggen we daarover, volgende week nog een evaluatie-vergadering en dan behoort t tot het verleden.
Vrijdag was een topavond: de film viel in goede smaak (ik vond m meer poëtisch dan goed, maar ook dat is wat waard), wat vooral belangrijk was , was dat de mensen het initiatief prezen en zich nu al bijna confirmeerden aan een volgende editie.
politiek gezien deden we t goed, we legden een stevig firmament voor inzicht in de noodzakelijkheid van een tweede zaal.

Persoonlijk: ik heb genoten van het mogen toespreken van honderden kinderen in een loeier van een zaal, ik merkte dat ik heeel erg op mn plek ben als ik de infobalie beman op zo'n festival en ik heb ik Marianne Faithfull de aanstaande vrouwelijke oscar-winnares gezien!
Hoornse filmdagen. Dit waren de eerste, op naar de tweede!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat de fok: firmament? Je legde een stevig firmament? Gozert, een fundament is toch geen sterrenhemel, hahahahhahahaha

Anoniem zei

Ik hoop dat iedereen het als een succes heeft ervaren en dat jullie dit volgend jaar weer doen. Ik heb een erg leuke dag gehad. En als je het over een tweede zaal hebt, bedoel je dan een tweede zaal in het filmhuis?

@herr meijer: Begt zet de wereld nu eenmaal graag op z'n kop hè.

begt zei

@herrm: hihi. woordinfectie, ik ook besmet. Er is geen koe zo bont of hij vangt een haas, nietwaar.
Lach maar, kujje nagaan hoe moe ik was gister!

@maxx: ik hoop hard met je mee, man. volgende week evaluatie, en dan moet blijken of t park het ook zo posi heeft ontvangen. en dan nog de cijfers, ben benieuwd.

Tweede zaal kan in het filmhuis wat ons betreft, maar als dat in de kapel niet lukt mag dat ook elders in de (binnen)stad..