maandag, januari 07, 2008

Whose bed?

Plus: t ligt hartstikke lekker
Min: t is wel een bakbeest
Plus: hij is gemaakt door een goede vriend
Min: t beperkt de overige leefmogelijkheden


Afgelopen weekend een stevige interne verhuizing gerealiseerd: een van de banken de kamer uit, een gr ote (bijkans loze) kast de kamer uit, wat her- en verschuivingen en daarna de bedbank de kamer in. T was nogal een operatie, twee meer dan kundige vrienden bogen zich er enkele uren over en toen stond ie er: de door een overleden vriend van mijn lief gefabriceerde bedbank.
De kindertjes dolblij: liggend naar Jetix kijken. mijn lief dolblij: met haar man aan dr zijde fijn naar "In europa" kijken.
X11? ik zit er nog tussenin. ik zie de beperkingen, ik zie de voordelen. Ik moet er maar aan wennen he, die democratische besluitvorming..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

in jouw vrouwengezin ben jij toch in de minderheid dus vraag ik me af of het wel democratisch was, anderzijds ben je een man en wil je toch je liefje tevreden stellen; de tijd zal het leren en verdwijnt het bakbeest weer uit de kamer en heb je je druk gemaakt om niks

begt zei

nou, ik denk dat ie here to stay is, t it namelijk nogal verankerd aan muur en vloer.

en vanavond ga ik er net zo goed op ontspannen hoor, dat dan weer wel

Anoniem zei

daar heb je toch haakse slijptollen voor

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...