maandag, maart 31, 2008

Een kind zo blij

Voor je kinderen heb je alles over.
Zo stond ik gisteren als volbloed alfa tussen de nerds, de betweters en de whizzkids. Ergens in dat midden zwierf mijn jongste dochter, die van genoemde drie groepen er geen is maar wel volop stond te genieten. En dat telt!

En laat ik in mijn blijdschap om haar vermaak nu ook nog beloven dat we vast nog een keer met het hele gezin naar NeMo gaan. Liefde maakt blind

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Je stond met je dochter tussen nerds, betweters en whizzkids. Jouw dochter hoort daar niet bij. Wat is zij dan, een buitenbeentje? Of heeft ze toch wel iets van haar groepsgenoten?

begt zei

iedereen heeft altijd wel iets van een bepaalde groep, maar dan hoef je er inderdaad nog niet bij te horen.
Buitenbeentje, dat word je niet zomaar!

Anoniem zei

Schande dat je nog nooit in Nemo bent geweest met je kinderen. Daar hoef je geen buitenbeentje, nerd of whizkid voor te wezen.

begt zei

mijn kinderen zijn nu inmiddels alledrie geweest, mijn vrouw ook al twee keer. doen we dus best netjes.

en ik? ik zie dat t niet mijn ding is, maar heb wel genoten van haar blijdschap.
tja, ik ben niet van de techniek, de autootjes, de processors en chips in computers en hifi-apparatuur. uit een van de testjes die ik in nemo deed bleek dat ik qua karakter androgyn en qua gedragingen man ben. ofte wel: ik doe sommige van die dingen wel, maar niet van harte.

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...