maandag, april 12, 2010

Bi-Polen

In vroeger tijden zou ik mee hebben geleefd, zou ik toch wel geschokt zijn en zou ik een beetje van het verdriet hebben gedeeld.
Sinds het officieel verboden verklaren van de politieke correctheid echter moet ik anders tegen zaken aankijken.
en dan moet ik dus denken: die Kacynski was gewoon een snel verrechtsende reactionair die de doodstraf wilde invoeren en die demonstraties voor homorechten verbood. En die bisschoppen die in t vliegtuig zaten, daarvan weet ik ook van wat voor organisatie die deel uitmaakten.
Dus moet ik reageren op een manier die strekt naar "wat is daar eigenlijk aan verloren gegaan?"

ik ben er nog niet goed in, heb er een nogal ambigue houding in, maar ik leer. ik leer gretig zelfs. Verberg je geschoktheid en ga gewoon stelling nemen in de extra-Polerende links-rechts verhoudingen.

4 opmerkingen:

Herr Meijer zei

Nee, niet als er iemand (net) dood is. Wel tot die tijd natuurlijk, maar nu is het gewoon een kwestie van fatsoen. Ook al was hij niet fatsoenlijk, jij bent het dan wel op die manier.

Ja toch?

(En straks, over twee maanden of zo, dan gaan we lekker zeiken over deze klootzak, hahaha)

begt zei

aha, is dat t? ik snap het nieuwe nederland nog niet zo goed. blij dat jij als reclamemaker me helpt deze lastige materie te beheersen.

Ik wilde net beginnen ook allemaal rechterlijke uitspraken naast me neer te leggen, daar wordt de directeur van PRTV ook groot mee...

Herr Meijer zei

Oh, wat weer een dooddoener, 'jij als reclamemaker'.

Ik spreek hier op eigen titel. Dus. Goed. Volgende blog.

begt zei

hohoho, niet zo gepikeerd. waarmee ik alleen maar wil spelen met de gedachte dat jij de trends wel moet volgen en er dus beter van op de hoogte bent.
Joh!

en dan inderdaad volgende blog