woensdag, mei 26, 2004

Repressie

Daar zijn ze weer, de opgewonden mannetjes van de LPF! Er is weer eens een media-aandachttrekkende misdaad gepleegd en meteen weerklinkt de roep om "HOGERE STRAFFEN!" en om "TREK ALLE VERLOVEN VOOR GEVANGEN IN".
Hoe triest deze zaak ook is, (het meisje in kwestie is natuurlijk levenslang beschadigd en daar mag de dader in kwestie ook goed voor aangepakt worden), het mag geen reden zijn om bij het minste of geringste maar weer eens het wetboek aan te passen.
Zoals vaker bij de volgelingen van de populistenprofessor lijkt hun reactie weer eens op goedkoop scoren en is men meer bezig een deel van de 26 zetels terug te winnen dan dat men gefundeerde politiek bedrijft.
Opvallend is overigens dat, naast de gebruikelijke instemming van VVD, het CDA nu ook meteen heel hard begint te roepen! Die zijn toch al zo lekker op weg hun sociale gezicht te verkwanselen, dit kan er nog wel effe bij!

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...