maandag, juni 19, 2006

Dat hakt erin!

Nog nooit waren de stadsfeesten zo geslaagd als dit jaar. Een heel weekend lang overal muziek, dat waren we wel gewend. Een heel weekend lang kriskras volk door de straten ook.
Maar voor het eerst was er dit jaar wat meer ruimte voor rock, voor gitaren, voor iets meer lawaai. Dat bracht een ander publiek op de been.
Daarnaast zorgden de zonnegoden voor de aanvulling die daarbij hoorde: de combi van muziek en zon maakten het twee dagen lang aangenaam op terras en centraal plein. Reden dat wij daar ook niet vanaf te slaan waren: pas vannacht om half drie sloot ik een uitermate communicatief weekend met een tevreden setje geloken ogen af!
Nog geen vier uurtjes later was het ontwaken keihard: een kantoordag wacht!

4 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Dag Begt,

Ik heb je zelfs vanaf een terrasje nog even 'gespot'. Je was volgens mij niet in 'rock-outfit'. Heb je dat voor de zondag bewaard.

Peterter

FROMMEL zei

ik geed op mijn site toch een hele ander impressie. maar goed daar ben ik frommel voor...

FROMMEL zei

niet geed maar geef natuurlijk

begt zei

geedt niks, frommel. kan de bertste overkomen...

@peter: mijn r&r-outfit, die ligt toch al wel heeeeel lang op zolder, vermoed ik.
Nee, zaterdag was een totaalconcept: ontbijten op terras, wandelen door de stad, avondeten op terras, wandelen door de stad en tenslotte een beetje bandjes kijken.

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...