donderdag, augustus 24, 2006

Nothing's changed really

Eind vorig seizoen besloot ik om redenen mijn sportieve voorkeur voor ajax op een lager pitje te zetten (en daarmede dus eigenlijk ál t vaderlandse voetbal af te schrijven, want de rest doet me nog minder).
Na een teleurstellend WK nu opnieuw een dipje voor t nederlandse voetbal: een voormalige kampioen die omhooggeschreven wordt als "helemaal terug" laat zich opnieuw in de luren leggen.
En ik probeer t nog 1x: waarom passen dit soort ploegen hun tactiek altijd aan op de tegenstander ipv voor eigen kracht te gaan? In de 1e helft ging het gisteren allemaal zo slecht nog niet, na rust lopen ze t veld op met de gedachte "Ja, jullie moeten voetballen, wij niet!" en dat loop je dus op.
Amateurisme, ten volle. Ik ben bang dat zelfoverschatting nog steeds niet in t vaderlandse voetbalwoordenboek staat. Minder voetbal kijken dus, is t devies voor mij de komende maanden...

5 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Tsja, voetbal is net alcohol...

FROMMEL zei

toch bekom ik nog wel heel graag de jaarlijkse seizoensgidsen...

Anoniem zei

daarom ga je dus weer meetrappen

begt zei

filosofische bespiegelingen hier, ik glim van trots...

Anoniem zei

Je kan het toch niet laten...

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...