vrijdag, december 28, 2007

Beroerderij

Zo, lekker ff n midweekje ertussen uit geweest. Ben zelf niet onbekend met de combi "groep" en "kampeerboerderij", maar dit was toch weer heel iets anders.

Was dat ten eerste al vanwege het heftig om zich heen meppende griepvirus, dat een stuk of negen mensen brakend de dag deed doorbrengen, ten tweede was het de niet helemaal vlotte feestkoppeling tussen ouders zonder, ouders mét kinderen en overige volwassenen.
De een ging vol voor de party, de ander ging vol voor zijn gezin en weer een ander speelde het hele weekend schizofreentje tussen die beide keuzes.

Lief en ik hebben ons er voor een groot deel aan kunnen onttrekken door veel te wandelen, veel in de heerlijke Skylger buitenlucht te zijn, zodat het voor ons niet uitliep op een teleurschelling.

Alleen op deze manier is t ons gelukt om het toch wel weer een heel apart tripje te vinden, met achteraf toch een positieve conclusie!!

1 opmerking:

Anoniem zei

toppie voor jou en lief. Het hoeft niet maar het gebeurt noal 'ns "hommeles" in een grote groep; tis beter van te voren dingen op elkaar af te stemmen of de verwachtingen op tafel neer te leggen. Of af tespreken zonder kinderen te gaan. Eigenlijk moet men niet zo zeuren en gaan met die banaan.

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...