woensdag, december 12, 2007

(Op)Laaiend

Andersom kan ook.

Gisteren zeer onaangename post in de deur gekregen. Onaangenaam, maar niet onverwacht en ook niet onaangekondigd.
Een oude strijd laait weer op, maar ik voel me er goed bij. Motivaties genoeg om compleet de vloer aan te vegen, om bikkelhard into battle te gaan en al dan niet geoorloofde middelen te gebruiken.
De geest is uit de fles en geen rechter die m er meer in terug krijgt. Daar heb ik wel een paar slapeloze nachten voor over.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

....prikkelend de zending van de postbode, maakt nieuwsgierig; misschien is er een tipje van de sluier op te lichten?....

in ieder geval sterkte, ik heb nog wel een keuze uit honkbalknuppels

begt zei

nee, knuppels zijn niet nodig. een spervuur aan woorden is voldoende

Anoniem zei

in mijn optiek ga je strijd beter aan door je gevoel, je hart te laten spreken , door naar de wapens te grijpen creeer je enkel oorlog . Arbeidsconflict ???
Verklaar gewoon waarom en zo , dat komt het goed .

Anoniem zei

goh jij ook al... ik kreeg zelfs 1 dagvaarding door de brievenbus geprakt? waarom? omdat mn zorgverzekering mn adres al 11 maanden zogenaamd kwijt is... zeggen ze!

begt zei

ik gebruik ook liever te term "noodweer" dan oorlog, maar ik ben ook eerlijk genoeg om te zeggen dat ik het niet uit de weg ga. Ben al jaaaren geleden van het pacifisme afgestapt.

en in dit specifieke geval, mbm, telt het gevoel nou net niet. Jammer maar helaas, maar een rechter en al zijn rechter-handen kijken alleen maar naar feiten. Moreel ben ik al lang al winnaar, maar op feiten kan ik het net zo makkelijk verliezen.