woensdag, april 22, 2009

The Fancy

De echt lekkeren, de echt gelukkigen: die zitten bij Defensie.
overal moet worden ingeleverd, maar niet daar. overal worden afspraken herijkt, maar niet daar.
of t er nu om gaat of defensie haar eigen oefenmateriaal moet opruimen in de duinen en eilanden (wat ze dus niet hoeven, men is niet aansprakelijk want "onschendbaar") of dat er gekeken wordt of de overheidsgelden slimmer besteed worden dan aan een aantal vliegtuigjes (wat niet gebeurt, let maar op t debat vanmiddag), defensie mag gewoon blijven doen.

begt zegt; als je je weg uit de crisis wilt vinden, ga bij defensie werken. mag je waarschijnlijk nog 15 jaar eerder met pensioen ook!!

5 opmerkingen:

Eimert van Middelkoop zei

Wellicht is Begt zelf geschikt voor het leger. We hebben nog zo´n zesduizend vacatures. Er zal toch wel een vacature van je gading bijzitten?

tkorsel zei

misschien wel die van jou?

begt zei

je neemt me de woorden uit de mond , tkorsel: aangezien ik slecht geschikt ben om autoriteit te ondergaan, zal ik daar zelf de autoriteit moeten zijn.

ruim(e) baan voor begt dus, eimert??

Herr Meijer zei

Volgens mij ben je al gauw meer capabel dan struisvogel Eimert.

Offensief denken is de beste defensie. Gewoon afschaffen, die maffe vorm van 'ontwikkelingshulp'. Totaal overbodig departement.

begt zei

meijer!!! we zijn het een keer eens!

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...