dinsdag, april 28, 2009

Anti rail

prof Heertje misschien? Rick vd Ploeg? frank Kalshoven?
Is er nog iemand die mij de zegeningen van de vrije markt kan uitleggen?
De series mislukkingen lopen langer dan 'goede tijden, slechte tijden" inmiddels.

NS en Prorail vechten elkaar nu de tent uit. Vroeger één bedrijf, daarna "zusjes' en tegenwoordig gewoon keihard elkaars broodrovers.
NS meldt dat men bang is dat de kaartjes volgend jaar minimaal 2,5 procent boven de normale inflatiecorrectie gaan stijgen. Dit omdat Pro rail keihard haar tarieven opschroeft. En weet je hoe ze dat motiveren?
"De NS moet maar eens goed overwegen welke diensten ze van ons afneemt".
Huh?
jullie hebben alleen ijzer en jullie onderhouden dat toch? en de NS heeft alleen treinen en regelt diensten van plek A naar plek B? Wat kan er dan onduidelijk zijn in "afname van diensten"?

Duidelijk is dat Jan Lul met de pet weer t haasje is van dit soort onderling gekibbel dat alleen bedoeld is om bestuurders weer een of andere salarisverhoging te verschaffen. Bestuurders, ondernemers.... criminelen!!

1 opmerking:

frommel zei

Is onze Geert niet voor gratis openbaar vervoer? Zo niet dan moet hij het snel worden, dan heeft hij ons allen in zijn zak. Misschien jij en ik zelfs wel Begt.....

Nee toch? Het zal toch niet?

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...