woensdag, juli 22, 2009

Dierlijke instincten

Mijn lief was ook dierenactiviste, die werkte voor de gelijknamige ambulance.

Sinds de daad van Volkert van der G. wordt met de regelmaat vn de klok een synchronisatie bewerkstelligd tussen terreur en dierenactivisme. terwijl dat toch twee verschillende dingen zijn.

als de Vegan Streaker in Makkum tegen de koningin wil betogen vanwege het jachtgedrag van de Oranjes, is dat een goed democratisch recht en geen terrorisme.
Als diezelfde vent besluit om 2500 nertsen los te laten uit een bontkwekerij, dan is dat een vergaande vorm van activisme maar geen terrorisme.
Als VvdG besluit een rabiate politicus te vermoorden, is dat moord, wellicht een vorm van terrorisme maar toch geen vorm van dierenactivisme.

Cruyff zou zeggen: je moet t balletje bij t schuurtje laten. Ofte wel, RTL/SBs/Telegraaf: dierenactivisten zijn dierenactivisten, terroristen zijn terroristen. waar ze ook zijn, wat ze ook doen..

3 opmerkingen:

tkorsel zei

met terrorisme probeer je toch stelselmatig de bevolking angst aan te jagen en daarmee je mening willen opdringen??? Hoort daar de vorm van rtl, sbs en telegraaf dan ook niet bij???

begt zei

kijk, die hoef ik zelf niet eens in te vullen..

Anoniem zei

.....eneh elk voordeel heeft toch ook een nadeel......

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...