woensdag, juli 29, 2009

Becoming Catweazle

Zoooo, daar ben k dan weer. Ixit weer rechtop!

Koorts is weg, bacterie nog niet. Moet nog twee dagen languit en kan na t weekend t werk weer hervatten. Officieel hervatten that is, want ik doe nu al veel vanuit huis via alle webbased-tools en online cmmunicatiemiddelen die mijn baas ter beschikking staan om me anywhere te tracen en dus ook anywhere te activeren.
maar goed, alles met mate. k mag nu even bloggen.

Ik onderga een ware transformatie at the moment. Wegens nul zin tot scheren heb ik mijn linker- en rechterwang al bijna een week niet aan mijn vijand Gillette toegekeerd. En nu ontwaar (met een w, niet met een h) ik dat ik veel grijzer aan t worden ben aan de onderkant van t hoofd dan aan de bovenkant.
Peper en zout is te zacht uitgedrukt hiervoor. Ik ben met mn gedachten weer trug bij een van pfff-pffff-pfffavoriete jeugdseries. Catweazle!

Als mijn kinderen niet ingrijpen dit weekend ga ik als een heremiet naar Mokum maandag...

3 opmerkingen:

jurrebeest zei

mwoehaha! Met een baard kan je toch mee doen met de "hertog jan look-a-like" wedstrijd!

Stefanus Rafael Maria zei

Ik miste je al een tijdje, dacht al dat je op vakantie was. Maar dat is het zeker niet voor je geweest de laatste dagen. Beterschap!!

begt zei

@jurrebeest: jij kent mijn kinderen nog niet! die baard gaat eraf dit weekend.

@stefanus: nee, t was effe afzien, maar ik heb geluk gehad....

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...