vrijdag, januari 29, 2010

Processie

Het is geen Tourette, nee, ik denk eerder dat het borderline is.
Al een aantal jaren geeft Geert Wilders duidelijk aan dat ie niet links is, maar rechts. En dat ie radicale verandering wil, dat ie voor radicale politiek is en dat daar radicale besluiten voor nodig zijn. en dat daarvoor "alles wat links is" afgebroken moet worden. We hebben het allemaal kunnen volgen.

Zoals altijd is er dan een onderzoeker die dat gaat onderzoeken. en die dat beeld vervolgens bevestigt. Geert en zijn PVV heten in het jongste onderzoek "radicaal rechts".
Een van de duidelijkste aanwijzingen van Geert's ziektebeeld is dat ie om die conclusie nou juist boos wordt. De minister (een linkse!!) moet afstand nemen van het onderzoek, héél Nederland (links!)moet weten dat dit de procesgang beïnvloedt en dat hij dus slachtoffer is van een "politiek proces" (rechters zijn links!).
Ja Geert, dat haalt je de koekoek. Oorzaak en gevolg, staan voor je daden: gezonde mensen doen dat. Ik snap dat jij dat door je ziektepatroon niet kunt en dat je steeds jezelf en de maatschappij geweld wilt aandoen. Kiezen is best moeilijk, nietwaar Geert??

3 opmerkingen:

Anoniem zei

maareh hij is linksdragend!

begt zei

da's knap, als je zo weinig ballen hebt als hij...

Anoniem zei

oh, vertel is verder uit Begt roddeldoos!!