donderdag, december 09, 2010

Prioriteiten stellen

Voorbij zou het moeten zijn met gezever over de pvv. maar ook met gezever over "crimineel tuig".
Er is op dit moment maar een item dat de hele wereld zou moeten bezighouden: de zaak Wikileaks en Julian Assange.

voor mij is het van het grootste belang om te zien wie het machtsspel gaat winnen: zijn het inderdaad de kongsi's van banken/regeringen en diplomaten? Of zijn het de hackers, de digitale vrijheidsstrijders, jazelfs de "anarchisten van de 21e eeuw"?

De schan da li ge actie van Mastercard en Visa om de tegoeden van Wikileaks te bevriezen, is terecht bestraft door digi-piraten. zo moet ook de juridische strijd om "de moeder aller condooms' binnenkort maar snel geslecht worden. Als de internationale wereld verkrachting echt zo belangrijk vindt, gaat Afrika eindelijk binnenkort bevrijd worden. Gelukkig.

De komende maanden gaan beslissend worden voor de zekerheid of de oude en de nieuwe wereld vreedzaam naast elkaar leven, danwel dat analoog tegenover digitaal gaat staan.

Een laatste tip van de sluier: ik ben een anarchist van de 20e eeuw, beetje jammer.

3 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Waarom ben jij 'een beetje jammer' Er is niks mis met een anarchist uit de 20ste eeuw wat mij betreft. Die kunnen we in de 21ste eeuw goed gebruiken.

Herr Meijer zei

Mooi: 'als verkrachting erg is, gaat Afrika bevrijd worden.'

begt zei

@peterter : wel mooi, dat ik mezelf dan weer op deze manier IN de markt prijs.

@herrmeijer: je kent mijn voorliefde voor zwart-wit-statements. Vast te vaak in workshops en opleidingen gezeten waar het mantra "draai het eens een keer om" werd gebezigd.