maandag, augustus 12, 2019

Ideal Home - Andrew Fleming

Ideal Home op IMDb (6,5)
Lekker niemendalletje stikvol goede bedoelingen.
Paul en Erasmus (!) zijn een kek homostel dat het luxe leven leidt. Het is dan ook een grote schok als er plots een jongetje voor hun deur staat die beweert Erasmus' kleinzoon te zijn. Wat overigens waar is. In een grijs verleden heeft Erasmus ooit een kind gekregen dat al snel weer uit zijn leven verdween maar dat nu - wegens de nodige criminaliteitsproblemen- plots weer een beroep op zijn vader doet.
U snapt : de twee proberen in eerste instantie van de lastpak af te komen, ze hebben duidelijk geen zin hun feestelijke levensstijl aan de kant te zetten. Maar gaandeweg groeit de sympathie voor de jongen, vooral Paul ontfermt zich hartelijk over hem. En als dan de instanties gaan trekken aan de opvoeding van het jongetje , maakt het stel zich hard voor zijn behoud. Ze proberen alles om aan te tonen dat ze heus verantwoordelijke ouders kunnen zijn.

Met : Steve Coogan, Paul Rudd

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...