woensdag, april 12, 2006

HE HO BI


Hé , wat zie ik nou?
Ho , Balkenende in Indonesie?
Bi lateraal contact aan het bijhouden?

Wat een laffe hufter, die Balkenende. Waar ie de kans krijgt, houdt ie een preek over de verworvenheden van onze democratie en de daarbij horende vrijheden.
Is ie echter op bezoek in een land dat toevallig nogal veel moslims als inwoners heeft, dan durft ie niet te gaan staan voor de waarden die zijn eigen land en volksvertegenwoordiging en kabinet uitdragen.

Als een moderne Petrus verloochent hij het in Nederland alom gerespecteerde homo-huwelijk. "Ja sorry hoor, ik zat toen nog gewoon in de kamer en heb tegengestemd! Ik kan er dus niks aan doen dat ze bij ons in Holland zo vrij denken. Laat het alstublieft geen belemmering zijn voor het plaatsen van veel orders! We hebben zelfs godsdienstvrijheid in Nederland!"
Met zulke slappe kniëen in het buitenland en dan hier straks weer de zekere baas uithangen "als het gaat om...." en "het kan niet zo zijn dat....'.

Bah, misselijk wordt ik van die gereformeerde politieke correctheid...

2 opmerkingen:

Peter te Riele zei

HE HO BI
BEGT!
Wordt het eens geen tijd om niet alleen te roepen langs de zijlijn, maar nu ook eens om te zetten in daden. Positieve constructieve acties. Begt for president!

Peterter

Peter te Riele zei

correctie:

HE HO BI
BEGT!
Wordt het niet eens tijd om niet alleen te roepen langs de zijlijn, maar woorden om te zetten in daden. Positieve constructieve acties. Begt for president!

Peterter