woensdag, juni 28, 2006

Vee Vee Deemocratie

Dat de VVD al lang aan de macht is, is de afgelopen dagen wel weer duidelijk geworden.
Een VVD-er op Zorg, dat betekent dat we allemaal komend jaar weer 100 euro extra mogen gaan betalen want, komt-ie, dat geld moet naar de werkgevers. Er schijnt teveel premie betaald te zijn en dat is zielig voor de werkgevers.
Verlakkerij van de premiebetaler, lijkt me, maar goed.

Een VVD-er op het ministerie van Uitzetting betekent dat je elke dag een andere versie hoort van een bepaald verhaal. Taida Pasic had gelogen en moet daarom weg, Hisi Magan had gelogen maar dat mocht van haar opa. die laatste krijgt dus een paspoort.
Gerrit Zalm heeft nooit van de leugens van Hirsi geweten, zo luidde het een week of vier terug, maar nu ze het paspoort terugkrijgt weet ie zich toch weer dingen te herinneren.

VVD'ers liegen, VVD'ers bedriegen, VVD'ers zijn machtsgeil. Vereniging van Draaikonten, laten we het daar maar op houden.
Het zou me een lief ding waard zijn als de VVD bij de komende verkiezingen eindelijk eens buiten de kabinetten gehouden kan worden, dat hebben we wel verdiend na een jaar of 25...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hear Hear!

(waar kan ik me inschrijven voor de BBP -Begt's Betere Partij?)

begt zei

dat kan gewoon hier, edy. bij voldoende handtekeningen moet ik me dan maar opwerpen als redder der natie.

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...