maandag, februari 05, 2007

Andebak

Zo, ik ben nu echt an de bak. Na een valse start vorige week, heb ik nu echt de eerste productie achter t ruggetje. Draaitabellen, queries en analyses zullen de hoofdmoot gaan vormen, maar gelukkig mocht ik me ook al tekstueel met emailuitingen bemoeien (waarbij een der dirken verzuchtte blij te zijn dat óók aan mij over te kunnen dragen).

Nu nog een beetje nachtrust vanavond, dan gaat t vanzelf wat worden!!

3 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Jij andebak, ik in de bak? Lees meer:
http://www.nhd.nl/nieuws/stadstreek/waterland/article1456411.ece#reacties

begt zei

zo, zeg! gelezen, dat stuk. toch nog opvallend dat er zoveel verschillende reacties zijn, zowel straffe tegens als sterke voors.
wat toch een slepend verhaal wordt dit.
ik kom je opzoeken he, dat snap je..

Peter te Riele zei

Tja, rare reacties, kort door de bocht, maar dat is gewoon op zo'n forum. Er is zelden sprake van een dialoog en veel meer van tegen elkaar opbieden met boute uitspraken.
Ons verhaal is behoorlijk onderbouwd maar dan heb je veel meer kolommen nodig. Overigens is de papieren versie in de krant 3x zo lang. De journalist heeft ons verhaal aardig weergegeven. Ik ben benieuwd in hoeverre er meer reacties volgen en of de overheid reageert.

Wordt vervolgd (blijft voor mij een dubbele betekenis behouden)

Peterter

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...