dinsdag, juli 01, 2008

Maatschappelijk debat

Het niet veroordelen van Geert Wilders geeft de blogger enorme kansen. Eindelijk kan de gemotiveerde tikker of getikte lekker ongefundeerd meningen geven over alles wat los en vast zit, zolang er maar enig raakvlak zit aan een item dat op dat moment onderwerp van actualiteit dan wel discussie is.
Gaan we:
- Eindelijk kan de blogger pleiten voor het in het cachot gooien van Beatrix en haar maffiose clan. Een organisatie die niet voor 2010 inzichtelijk kan maken hoe haar financiele handel en wandel in elkaar zit, is per definitie schimmig en dient dus als subsidiefuik te worden ontmanteld.
- Begt pleit voor het in brand steken van de eerste de beste vrachtwagen die de snelweg gaat blokkeren uit protest tegen de dieselaccijns. immers, omdat er nou toevallig op 1 juli een nieuwe regeling van kracht wordt, geeft dat je nog geen recht om er zomaar tegen te hoop te lopen. Hoe minder boze vrachtwagens dus, hoe beter.
- Begt pleit ook voor een straatverbod voor de astmalijder, die immers met zijn gehoest en gekuch hinderlijk veel overlast bezorgt aan de automobilist en aan de gezonde roker. Laat die mensen binnenblijven, dat scheelt een heleboel geklaag.
- Begt pleit voor een verschijningsverbod van de T,. het ochtendblad dat zo veel rechste "mening" in haar hoofdletters pompt. Maatschappelijk biedt deze "krant" namelijk dermate weinig hoop en dermate veel agressie, dat we met zn allen beter af zijn als de gehele rechtse pers bij deze verboden wordt.


Zo zeg, dat zal me n lekker maatschappijtje worden. Ik krijg t lekker ruim om me heen...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker links lullen, een vrachtwagen in brand steken wekt bij mij ook agressie op.

begt zei

dáár gaat het ook helemaal niet om, het gaat niet om of het agressie opwekt. het gaat er om of je met uitlatingen de rand van de wet wel of niet overschrijdt.
En dat doe je dus wel met een oproep tot brandstichting, die was bewust aan de andere kant van t lijntje. Derhalve weet ik ook dat je beter zo'n vrachtwagen in beslag kan nemen, als een chauffeur bewust de wet overtreedt...

Snap je waar ik heen wil, anoniemerd, of nie??

Anoniem zei

yep

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...