donderdag, februari 12, 2009

Opwachting

"Wilders wordt opgewacht door onze ambassadeur".


Ik weet er nog wel n paar die hem om n hoekje opwachten...

3 opmerkingen:

Herr Meijer zei

Laten we het niet hopen, nog zo'n martelaar. Ik hoop echt niet dat we met z'n allen dezelfde dommigheid gaan propageren zoals Melkert dat bij ene Pim deed. Nergens goed voor. Gewoon laten uitrazen, gaat vanzelf weer over. De kiezer wilde meer normen en waarden, we kregen Rouvoet en Middelkoop en *hop* straks wil niemand ze meer. Zo gaat dat ook met Wilders. Het is geen Berlusconi, gewoon een soort VVD'er.

Ik ben trouwens heel benieuwd hoe het gaat met zijn toegang naar Engeland. Want het moet natuurlijk weer niet zo zijn dat een Tweede Kamerlid niet een bevriend land binnen mag.

begt zei

je kent mijn mening over wilders. net zo goed als jij vind ik de man een verschijnsel dat er nou eenmaal is. Niks meer aan doen, zou je zeggen...

ik kon t echter niet laten toen ik de krantenkop zag. Mag ik wellicht een appel op t label "satire' doen?

Riesj zei

Mee eens Begt. Gun hem in t echt ook geen enkeltje Iran... maar tis zo aanlokkelijk om het op te schrijven en reacties uit te lokken.

Enkeltje Antartica dan?

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...