dinsdag, november 09, 2010

Bent u daar nog?

En vindt u het nog leuk hier?

6 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Tuurlijk ben ik er nog. Ben jij er nog wel? Frequentie van blogs daalt. Invloed van twitter? Of is iedereen elders op 't internet of niet meer op 't internet? Hoe dan ook: wij zijn er nog!

Peterter

Anoniem zei

Ook ik ben hier regelmatig, het blog mis ik niet echt, daar is fb voor in de plaats gekomen. Twitteren doe ik nog niet. Mijn job geeft de ruimte niet, alleen deze en komende week heb ik wel tijd daarna starten we de volgende toetsperiode januari weer op.

Hans

begt zei

frequentie daalt. dat is ten dele door twitter, dat klopt. ten dele door facebook ook, overigens.

maar t komt vooral doordat ik even niet meer de fut had om opnieuw lange verhalen te maken over een aantal terugkerende teleurstellende zaken.
En doordat het aantal reacties daalde natuurlijk. wat waarschijnlijk weer met twitter en facebook te maken heeft.

misschien moet ik mn filmblogs maar overhalen van hyves naar hier, op hyves doe ik verder bijna noppes meer..

Anoniem zei

goed idee begt!

Herr Meijer zei

Breng in elk geval een duidelijke scheiding aan. Filmblogs zijn hier inderdaad goed op de plek, een snelle grap die je eigenlijk ook naar iemand zou kunnen sms'en kan mooi op Twitter en de discussiedingen doen het heerlijk op Facebook. Veel overzichtelijker, daar staan meteen de laatste reacties onder etc.

Enne, ik volg je overal, dus niet én hier én daar wat posten. Nergens voor nodig :D

Herr Meijer zei

Het is een beetje als minder buslijnen: door minder buslijnen nemen minder mensen de bus, waardoor er minder buslijnen komen zodat minder mensen de bus nemen. Ergo: ik lees uw schreeuw van dinsdag nu pas :)