zondag, juli 24, 2011

Confessions of a dangerous mind -George Clooney

Gistermiddag zomaar s een bakje uitverkoop-dvd's aangeschaft, er gaan dus nog n paar oudjes volgen in deze recensiereeks. Be aware!

Deze stond nog op het lijstje omdat ik het "alles wat ie aanraakt, verandert in goud" principe van de regisseur huldig. Op ER na heb ik toch wel zo'n beetje alles gevolgd van wat deze interessante kerel klaarspeelt.

Deze film vertelt het -op waarheid gebaseerde- verhaal van Chuck Barris, een ongelooflijke wannabe die smacht naar succes. Succes bij de vrouwen, succes bij de media , succes in het leven. Gek genoeg lukt zijn doorzichtige plan redelijk en weet hij tv-formats op de amerikaanse buis vertoond te krijgen.
in diezelfde periode wordt hij echter benaderd door een CIA-agent, die dermate veel van hem blijkt te weten dat ie min of meer verplicht wordt om voor de CIA taken op te gaan knappen. En die twee werelden blijken elkaar slecht te verstaan, althans veel van meneer Barris te vragen.

Tweede deel van de film was een stuk interessanter dan t eerste, bij elkaar was t wel een vol-te-houden-film. Met overigens een karrevracht aan cameo-rollen...

Geen opmerkingen: