dinsdag, december 07, 2004

Bestemming

Nu Bernhard uiteindelijk de andere jachtvelden uitgekozen heeft, is er eindelijk de kans om iets met zijn huisje te gaan doen. Volop discussie over de bestemming van Paleis Soestdijk in de toekomst. Hou het zakje open, hier komt mijn duit:

waarom laten we daar niet een hotel ontstaan waar alle onechte kinderen van Bernhard kunnen verblijven als ze op bedevaart naar Opa komen?? Ruimte voldoende, lijkt me..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

By SJJ / A Bloggers Pain in the Ass!
Lijkt me te veel eer Begt. Wat dan wel te doen met Soestdijk? Serieus of een melige? Ach, doe maar wat... Het maakt mij niet uit.
Deze reactie meer om de lezers van deze blog (ik zit hier toch niet alleen?) te attenderen op een Essay van Marcia Luyten in de Volkskrant van zaterdag 4 december. Pagina 14 van de Reflex katern, onderwerp Cultuurverschillen, titel: Wie is er bang voor cultuur?
Waarlijk een MUST READ voor eenieder die een (goede) menig wil vormen of hebben over de 'Cultuurverschillendiscussie'. Verplichte kost zou ik zeggen...

FROMMEL zei

een jaar leeg laten staan dan kunne we het kraken.

Anoniem zei

kraken begt kraken... en dan een radicaal links bolwerk in maken...

jurrebeest

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...