woensdag, februari 14, 2007

Ken je plek


Ben langzamerhand een beetje gewend geraakt aan opbouw in mn sportschool-programmaatje. Na zo'n 20 minuten hardlopen pak ik de fiets. Daar bouw ik per twee minuutjes het verzet op tot niveau 15, zeg maar een stevige versnelling, om dat ook weer zo'n 18 minuten vol te houden.
dan heb ik het "zweetje-uit" al behoorlijk te pakken, zalk zeggen. Vervolgens ga ik twintig minuten crosstrainen om weer te eindigen op de fiets.
Gisteren zat ik aan t eind vamme cyclus toen ik naast een heuse voormalig wereldkampioen kwam te zitten. Japanse megaster Ernstesto Hoost zat naast me op eenzelfde fiets.
En dan leer je je plekje wel kennen: hij is onlangs gestopt met topsport en "traint nu af".
Dwz dat ie effe een halfuurtje, driekwartier op datzelfde niveau aan het fietsen is dat ik slechts enkele minuten weet te produceren. En hij zonder puffen he!
Xprak hem er later op aan, hij antwoordde met zo'n reactie als "tja, ik moet wel íéts blijven doen, anders ontgroei ik wel heel erg snel mn topsportlijf". Ik slik 3x en besef dat ik in álles een amateur(sporter) blijf...

1 opmerking:

Peter te Riele zei

Wat slik jij 3x? Is dat topsport? ;0)

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...