maandag, juli 02, 2007

t gaat de goeie kant op

Blijdorp niet vervolgd om Bokito
'Dierentuin heeft aan alle wettelijke verplichtingen voldaan'Gelukkig maar: vorige week al dat zeikwijf over die postcode loterij die bakzeil haalde, nu deze dame met dollartekens in haar ogen die m vol op haar neus krijgt.

Hopelijk dat we hiermee langzaam helder krijgen dat de claimcultuur een foute cultuur is: het verongelijkte gedrag dat sommigen vertonen onder de noemer "dat gaat je geld kosten", dat gedrag wordt gelukkig af en toe niet beloond!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

maar drie maal is scheeprecht, dus als d'r één schaapje over de dam is

begt zei

nee nee nee nee, ophouden met dat geldgedreven klaaggedrag!
niet meer doen, niemand niet!

Anoniem zei

Lees het nieuwe boek (opvolger van Koning van Katoren) Zoektocht naar Katoren. En je zult het met Begt helemaal eens zijn!

Zie omschrijving:
Katoren veertig jaar later: Koning Stach is oud. Koss is jong. Met zijn zestien jaar zorgt Koss voor zichzelf - en voor zijn geiten. Op een dag ontmoet hij de oude dame Adelheid, die stervende is en hem vertelt over de verdwijning van haar zoontje, in een ver verleden.
Na haar overlijden besluit Koss haar zoon te gaan zoeken. Tijdens zijn reis gaat er een compleet nieuwe wereld voor hem open: een wereld van geld, regels en hypocrisie. Een wereld waar Koss weinig van begrijpt. Net als de jonge Stach gaat ook Koss de strijd aan. Uiteindelijk wordt hij zelfs bijgestaan door de oude koning en zijn vrouw.

Anoniem zei

ik ben het heelemaal met je eens, het moet maar eens over zijn!!!

begt zei

jippie, nog een paar instemmende reacties en we kunnen een partij vormen!!

Anoniem zei

begt for president!

Unknown zei

Inderdaad een zeikwijf... Maar de Postcodeloterij zijn een stelletje honden. Hebben de VU onderzoek laten doen naar hoe je mensen het meest beroerd kunt laten vallen als ze niet winnen. Heel kwalijk. Hoorde laatst een woordvoerster: 'Ja, we zijn natuurlijk enorm groot geworden doordat mensen bang zijn als enige in de straat niet te winnen'. Dan ben je niet goed bezig. Prima om niets te winnen, maar ik wil niet zonder ervoor gekozen te hebben een verliezer zijn. Maar die vrouw... Die was behoorlijk van de theatrale zeg.

Ik zag die dochter van het slachtoffer van Bokito in een praatprogramma. Als haar moeder enigszins op haar lijkt... 'Ze VOELDE die band gewoon. Ze HADDEN echt iets samen'.