woensdag, juli 11, 2007

Ik vertrouw het niks

Zomaar opeens een smesje van Jurrebeest: morgenavond borrel halen?
Nu drink ik graag borrels met m, mijn liefje ook trouwens. Hij is mijn getuige op mn bruiloftsfeestjes, en das niet zomaar.
En ook dat het op woensdagavond is, staat mij niet tegen. De rem om de volgende dag te werken wordt iets minder diep ingetrapt omdat ik mijn wekelijkse voetbalbiertje op die dag drink..

Maar om nou effe ruim een week voor mn trouwen opeens een uitnodiging te krijgen om op woensdagavond de kroeg in te gaan, ik heb zo mn gedachten.
Waar zijn ze mee bezig??

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Jij vertrouwt je getuige niet?!! Leuk zo'n Jurrebeest.

Anoniem zei

Hoeveel bruiden heb je als Jurrebeest getuige is op je bruiloftfeestjes? Of ben je nu al zo nerveus dat je een tikfout hebt gemaakt.
Begt niet zo achterdochtig, waar zijn ze mee bezig? Zijn er dan meerdere Jurrebeesten? Gewoon een borrel drinken met je allerbeste vriend kan geen kwaad. Proost. Ik moet nog werken vanavond.

begt zei

hihi, jullie hebben gemakkelijk praten. op elk ander tijdstip had ik t normaal aangenomen, zo'n uitnodiging, maar nu ligt dat toch ff anders!

en bovendien: ik zeg helemaal niet dat ik m niet vertrouw, ik zeg alleen dat ik vermouth dat het meer is dan gewoon een vraag om een borreltje te gaan halen!
en ja, ik heb het gráág mis hoor!

Anoniem zei

Kleine hint.
Vanavond RTL7 20.30uur.
Succes.

Anoniem zei

Er is maar een Jurrebeest, maar op zo'n avond zijn er wel meerdere beesten.

begt zei

ja, drinken aan de poel, rondie, dat houdt beesten in leven!!