woensdag, april 16, 2008

Hallo Venray

Tja, als je dierproeven doen ook al wetenschap noemt, dan vind ik het niet zo gek dat je wereldvreemd bent. En dat je dus verbaasd bent dat je projectje "dierproevenpark" weerstand oproept. En dat je niet weet dat er fanatiekere dierenliefhebbers zijn dan de mensen die alleen af en toe hun pekineesje uit laten waaien. En dat er dus acties tegen je "wetenschappelijk verantwoorde" bedrijf/bedrijven komen. En dat die acties bedoeld zijn om je te intimideren. En dat die intimidatie ertoe moet leiden dat je over je eigen gedrag nadenkt. En dat je dus denkt dat je misschien die dierproeven maar niet moet doen. Volgens mij het basisprinciep van alle activismen: zorgen dat je iemand op andere gedachten brengt.


Ik moet dan ook wel hardop juichen dat het kapitaal (met zijn projectontwikkelaars als de alleenheersers) het onderspit delft tegen inventief actievoeren langs de randen van de wet. Dezelfde randen die het kapitaal ook altijd opzoekt om zijn projecten uit te voeren. Wees sportief, zakenwereld, en geef eens toe dat het activisme ein de lijk weer eens een tegendoelpunt scoort!!!

Geen opmerkingen:

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...