maandag, april 28, 2008

Rot op, Nederland

Als je een groep roeptoeters als Trots op Nederland in zo korte tijd de tweede partij van het land maakt, als je intolerantie en egoistisch nationalisme tot norm verheft, dan wil ik daar niet bij horen.

Ik ben er NIET trots op dat wij een moralistische arrogantie hebben ten opzichte van andere culturen. Culturen die we zelfs eerst hebben afgestroopt, culturen die we nu middels allerlei "vredes"machten te vuur en te zwaard bestrijden.

We worden hier een omgekeerd Zimbabwe als het aan XenoRita Verdonk ligt: hier gaat iedereen met een ander kleurtje of geurtje het land uit, we gaan het weer op zn hollands doen en sturen het land op deze manier naar een moreel en financieel bankroet.

Geen TON, maar een teiltje

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk liever aan een notedop of een vingerhoed en eigenlijk zie ik het geheel als een storm in een glas water.

Japem

Anoniem zei

lisanne
Het feit dat TON ( zakjee....!!!) virtueel op 23 zetels staat, zegt alles over het niveau van een gedeelte van de kiezers. Wein, weib und gesang en vooral geen turk op de trap........, maar wacht maar af als Rita gaat tornen aan het ontslagrecht en de WW, dan kun je lachuh..;-)
Bovendien krijg ik spontaan een erectie in de rechterarm als ik het logo van de beweging aanschouw.

begt zei

ik hoop dat je gelijk krijgt, japem, maar ik denk het niet. al een jaar of zes, zeven toont ons volk een aftakeling van de redelijkheid. En daar springen dit soort fatsoensrakkers op in.

OPAAA!!! Da's lang gelee. ik denk dat rita slim genoeg is om helemaal geen financieel-economische issues aan te kaarten, die beperkt zich echt tot doelrijpe kansen als rechtspraak, vreemdelingenhaat en "ik-heb-een-auto-dus-ik-zal-m-gebruiken-ook"..

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...