woensdag, mei 14, 2008

In de benen


Na al die vrije dagen heerste er zowaar een post-vakantiegevoel. En bij mij betekent dat altijd dat er stappen ondernomen moeten worden. Zo is het na lappendag, zo is het na de zomervakantie en zo was het ook gister.

Vandaar dat ik gisteren vol goede moed begon aan een lange reeks avondlijke vergaderingen: de voorbereidingen op de volgende Hoornse Filmdagen zijn weer van start.

Dit jaar dubbel zo lang (van donderdag 16 okt t/m zondag 19 okt)! dat betekent dubbel zo veel vrijwilligers, dubbel zo veel organisatie, dubbel zo veel programmering en voor mij: dubbel zo veel publiciteit.

Kortom: we bijten ons vast in een stevige kluif werk, maar ik zie nu mijn stralende gezicht op zondagavond 19 oktober al voor me: het zal t vast weer allemaal waard geweest zijn.

Blok uw agenda!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

16 mei vandaag! Gefeliciteerd!
Jaartje ouder, jaartje wijzer!
Geniet ervan!
Peterter

begt zei

Jaartje ouder zeker, wijzer moeten we nog maar zien!

ik ga er absoluut van genieten, beloofd. Eerst gewoon werken, vanavond rustig aan en dan morgen een uitgebreid feessie.

komt allemaal goed!

Herr Meijer zei

Hoezo morgen? Vanavond geen puf, een werkende wederhelft of de verplichte vrienden, je familie ;)

begt zei

combi! ik moest zelf werken en moet dan om half zeven op, ik had geen zin om savonds knikkebollend tussen de visite te zitten.
bovendien moest ik vnvd alle boodjes nog schappen, dat is nu rond.

helemaal preparée overflakkee dus voor morgen!

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...