woensdag, februari 06, 2013

The swimsuit issue (Allt flyter) - Mans Herngren

 


Feelgoodje dan maar weer, na het onderwereldgeweld van de dag ervoor. Dit is een oudje die voorbijkwam op de Film1-zenders, het was wel eens tijd voor een glimlach, die overigens een enkele keer in een grinnik veranderde maar nimmer in een schaterlach.

Daarvoor is de film te voorspelbaar, alleen het einde is officieel verrassend omdat er enkele kanten op gegaan kan worden, maar slechts een ontknoping de ware is. 

Verder is dit een verhaal dat sterk doet denken aan "The Full Monty' : een verhaal van mannen op leeftijd, elk met hun eigen dagelijkse sores, die gezamenlijk naar een doel werken. In de rolhockeysport waar ze vroeger zo bedreven waren, worden ze overklast door jongeren, zelfs door een meisjesteam. Om toch ergens in te excelleren werken ze aan de deelname aan de WK....synchroonzwemmen.
Juist vanwege die niet voor de hand liggende keuze is de film best te ondergaan, er doen zich wat komische situaties voor.

Geen hoogvlieger, maar ook geen diepzeeduiker.  


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Thanks , I have just been looking foг info aρproximatelу this subject for a
long tіme аnd yours is the greаtеst
I've came upon so far. However, what in regards to the bottom line? Are you positive about the source?
Also visit my web page :: loans for bad credit

begt zei

somewehere inbetween positive and negative. i enjoyed myself while watching this movie, but it is not a movie that i will remember for many years. Feelgood, it says it all.

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...