woensdag, augustus 03, 2005

æstas horribilis

T valt niet mee deze zomer, er zijn een hoop zaken die falikant mislukken. Toppunt was de waterschade, die juist optrad op de dag dat wij dachten ons huis te verrijken met een nieuwe CV-ketel.

Dapper gingen wij echter voort op onze weg naar vernieuwing. Gisteren werden dan eindelijk de nieuwe gordijnen gebracht: opgetogen sjeesde lief naar de Hema. Dit uiteraard met het oogmerk ze thuis meteen op te kunnen hangen.

Toen ik een uurtje later van mijn werk thuiskwam, zag ik t al: gezicht op onweer!
Wat bleek: ten eerste zo'n twee a drie centimeter te kort, ten tweede wat loslatende stiksels, ten derde een overdaad aan stikselranden die overduidelijk verkeerd ingezet waren. We hebben een B, we hebben een A, we hebben nog een A en we hebben een L!!!

Uiteraard verhaal gehaald bij de gordijnspecialiste van onze lokale Handelsmaatschappij Eenheidsprijzen voor Merkartikelen. Die schaamde zich rot! Dit had ze zelf ook nog nooit gezien. "ja sorry, vakantiewerkers waarschijnlijk".
Resultaat: gordijnen terug naar het atelier, onze ramen weer een week lang onbedekt en dan maar afwachten wat het resultaat wordt..

Geen opmerkingen: