maandag, augustus 29, 2005

(Hoge) Noodlot

Uitgerekend op de dag dat ik zou starten met mijn periodieke non-alcohol periode, dat ik dus eigenlijk zou beginnen met het verbeteren van conditie en overig fysiek gestel, uitgerekend op die dag stort ik in.
39 graden koorts, een geregelde draf naar het toilet met een heleboel onverkwikkelijkheden tot resultaat: Begtje was ongesteld.

Wat heb ik allemaal gemist? Het laatste vakantieweekend, dat bovendien nog eens louter voor lief en mij bestemd was (kinders had ik vrijdag reeds naar hun mama verscheept)!
De terugkeer van de zomer (het schijnt gisteren 25 graden te zijn geweest). Mijn eerste keer Talpaatje-kijken (voor Ajax-Feyenoord had ik dat wel willen overwinnen, maar is dus ook niet gelukt).

In plaats daarvan was het slapen, zweten, stoombaden en afzien. Ben enigszins herstellende, waag morgen weer de gok naart werk.

Krijgt eenieder wat hemhaar toekomt??

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat krijg je ervan...

FROMMEL zei

dat heet dus een teken.

Anoniem zei

"Rood tot de dood"

Hoop dat je je beter voelt.
Verder hoop ik dat je weerstand kan bieden tegen het Talpa spook.
Voetbal is voor het volk en hoort niet thuis bij de commerciele griezels. Ik kijk geen voetbal meer uit principe. Niet helemaal waar. Het 28 ste van Rood-geel tegen het 29ste van Groen-wit das pas foebal!!