dinsdag, februari 21, 2006

De pleiterik

Tja, kwas effe afwezig hier. Heb een gevarieerd edoch niet overtrokken uitbundig weekendje achter de rug. donderdagavond waren de meissies er al, dus ik mocht vrijdag weer eens ouwerwets een keer of vijf op de fiets heen en weer: s morgens brengen, tussendoor 1 x voor boodschappen op pad, om twaalf uur kinders ophalen voor de lunch, na de lunch weer heen, om half vier ophalen van school, om half vijf de dames richting streetdance brengen, om zes uur weer ophalen en om zeven uur de jongste twee richting de disco brengen. Laatste fietstochtje was om negen uur diezelfde twee weer ophalen.
Kijk, zo zit een kinderweekendje een beetje in elkaar.

Snaptu ook meteen dat ik zondagavond, na de overdracht aan mijn ex, nog even een flinke borrel ben gaan halen die tot ver in de maandagochtend in mijn keeltje zakte.

De eerste werkdag was zwaar en vooral lang...

2 opmerkingen:

FROMMEL zei

u is dan ook geen 33 meer ;-)

Anoniem zei

Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat ik de bewuste maandagochtend pas om 9 uur wakker werd. Dat was niet geheel volgens de planning, het tijdstip van ontwaken had half 8 moeten zijn om vervolgens om half 9 'an die Arbeit' te kunnen beginnen. Desondanks was de dag lang en het hoofd was zwaar, ook ik ben geen 33 meer.

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...