maandag, februari 13, 2006

Rondo Absurdo

Dit was weer zo'n raar weekendje waarbij je het gevoel hebt dat je overal geweest bent en ondertussen eigenlijk niks gedaan hebt: de krant ligt nog voor 60% onaangeroerd, de klussies die er thuis nog lagen liggen er nog.

Wat dan? ten eerste uiteraard de traditionele twee verliespartijen met voetbal (mijn dochter heeft met haar team inmiddels de slagvaardigheid van haar vader's clubje overgenomen), ten tweede het racen met een der dochters naar een partijtje (halen en brengen, tis een trend. Waar is de tijd van "je wordt thuisgebracht..."?), boodschappenhalen in overmatige hoeveelheden omdat de verjaardag van mijn lief gevierd ging worden mett een etentje voor tien personen, oppas regelen omdat we na dat etentje gezamenlijk een borrel zouden halen in de stad (oja, niet vergeten ander feestje nog af te zeggen), na de stad de oppas naar huis sturen en vervolgens jezelf toch nog laten verleiden om een borrel te halen in het kakelverse kraakpand bij ons aan de overkant.

X11 vond het niet vreemd dak gisteren al om half elf vlaklag (en direct sliep ook trouwens). Vanavond de actieve draad maar werus oppakken (de tweewekelijkse 15 km-wandeling met maat Hannes), ik vermoed mijn rozenslaapje nog wel even te kunnen herhalen.

Getver, alweer zin in vanavond, eerst maar eens werken

Geen opmerkingen:

There's always hope - Tim Lewiston

There's always hope op IMDb (5,0)   There's always hope op Moviemeter (1,88) Gewoon een zoetsappig filmpje, maar dat kon deze kijker...