woensdag, februari 01, 2006

De Rotterdam Code #2

Er komt maar geen einde aan de komische serie die Rotterdam heet.
Peilingen zouden uitwijzen dat de komende gemeenteraadsvergadering een forse overwinning gaan opleveren voor de Partij voor de Allochtonen.
kan natuurlijk, we zijn in nederland al zover dat iemand in vrijheid meningen mag peilen. Of die daarna uitkomen, dat is dan altijd vers 2 t/m 222

Maar het allerleukste aan dit verhaal is de Pavlov-reactie van de cabaretier die Marco Pastors heet. Hij is geschrokken: "dat zou een ramp voor de stad zijn. Hij hoopt dat de allochtone bevolking wakker wordt en gaat beseffen dat ze beter af zijn als ze op Leefbaar gaan stemmen".
Zegt de man die (mede) wijken afgrendelt, die inkomenseisen stelt en die segregatie voorstaat. Ofte wel: de man (en de partij) die werkelijk niets doet om bevolkingsgroepen nader tot elkaar te brengen, nee eerder zich inspant om de boel verder gesepareerd te krijgen.

Mochten de verkiezingen de peilingen loochenen, dan voorzie ik alweer een pakket Pastors-maatregelen: allochtonen mogen alleen achterin bus en tram zitten, er komt een muur dwars door rotterdam waardoor je een blanke en een allochtonenkant krijgt en ...
ach ik houd er maar mee op. Eerst maar eens zeven weken verder zijn...

1 opmerking:

Opa-Buiswater zei

Het zal wel weer een complot van de linkse kerk zijn. Het wachten is nog op commentaar van Ronald Zeurensen....