donderdag, april 13, 2006

Te weinig voetbal op TV?

Zo leek het wel althans, gisteren. Met ons zaalvoetbalgroepje hadden we eerst zelf een uur lang bijzonder druk gebald (13 man in een kleine zaal), na afloop leek het biertje ons dus toe te komen.
Aanvankelijk leek de verzuchting "vanavond geen voetbal op tv zeker?" in het luchtledige te vallen. Creatief als wij zijn wisten wij echter werkelijk op alle mogelijke zenders voetbal te traceren om aan ons deskundig oordeel te onderwerpen.
Gans Europa doorkruisten wij: eerst de kwartfinale van de Franse Beker (Rennes-Monaco eindigde in een onverwachte 5-3 voor de eerstgenoemde), vervolgens de duitse bekerstrijd tussen onze voorkeur St. Pauli en gigant Bayern Munchen (verder dan 0-1 hebben we het niet bijgehouden), om iets over negenen schakelden we naar Engeland waar we de boeiende pot Middlesborough-Charlton athletic beschouwden.
Toen we uiteindelijk aankwamen waar het in eerste instantie om ging (de ontknoping van de nederlandse competitie, tussen de reclames door te aanschouwen op zender nummer 17), waren wij allang onze aandacht kwijt. Opstappend tegen twaalven, moesten we nog even navragen wat ajax nou voor onze neus had vertoond!
Wij zijn helemaal klaar voor de zomer!!

1 opmerking:

FROMMEL zei

maar ut was bijzonder gezellig. blij dat ik vandaag late dienst had en kon uitslapen.