donderdag, juli 13, 2006

Verschil

Kon het niet laten om vanmorgen even naar de Volkskrant te reageren op een ingezonden brief. Hiervan de tekst:

Verschil

Een ware zegen was dit kabinet, voor de hogere inkomens. De grote groep daaronder moest dat betalen. nu is het kabinet gevallen, OH HAPPY DAY!
Rechtse mensen (CDA/VVD) houden van dingen, geld, huizen, boten.
Linkse mensen houden van mensen.
Dat is het verschil.


Aldus de brief. En, wat is uw gevoel hierbij?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Was redelijk benieuwd naar de ingezonden brief (waarop je reageert), echter na het lezen van jouw kort, maar krachtig betoog kon ik mij wel enigszins een voorstelling maken van het schrijfsel wat bij jou de noodzaak opriep om de pen ter hand te nemen. Eigenlijk maar goed ook dat ik die ingezonden/afgedrukte brief niet heb kunnen lezen, want een stijgende bloeddruk voor 12 uur 's middags is niet bevorderlijk voor de gezondheid & de onschuldige collega's :-)

Jammer dat ik het abonnement op De Volkskrant enkele weken geleden heb laten stopzetten... Zou je de volgende keer je brief ook willen insturen naar Het Parool? Dan houdt ik de ingezonden-brieven rubriek in de gaten! ;-)

begt zei

ja, ik heel boos naar het parool schrijven dat er in de volx toch leuke brieven staan en waarom dat dan bij het parool niet is! Zouwe ze m plaatsen, denk je??

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...