zondag, augustus 17, 2008

Aftreden en terugtrekken

Het wordt een ware hype. Wijnand begon met weggaan, na hem is nu Rikus Spithorst, de Sponge Bob die Femke Halsema bedreigde, teruggedrongen als pvda-columnist. (Niet verrassend trouwens hoor, van iemand die Rover-hoofdman is kun je weinig anders verwachten).

Er gaan nog veel koppen rollen in het post-Fortuyn-tijdperk. Mensen spreken zich veel duidelijker uit voor hun mening dan in die zo fel bekritiseerde jaren 80: er gaan nog heel veel beledigingen over en weer tussen de linkse kerk en de rechtse sekte. En tussen links onderling ook trouwens.

And never the twain shall meet.....zolang niemand meer iets van een ander accepteert.
de term "vrijheid van meningsuiting" is dermate stelselmatig verkracht dat geen internationaal strafhof daar nog iets aan redden kan....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De vrijheid van meningsuiting, wat dat tegenwoordig ook moge betekenen, is vooral voorbehouden aan zeer rechtse kringen. Die overigens ook zeer aangiftebereid blijken te zijn bij kritiek op hun functioneren: dan heet die vrijheid plots bedreiging...;-)

Anoniem zei

en de reactie was van mij.....

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...