woensdag, augustus 06, 2008

De stilte

Ik vind het opvallend, de stilte rond de olympische spelen. Na de oprisping van Erik van Muiswinkel, na een net niet obligaat praatje van Maximus Verhagus blijft het verder stil in nederland. JeePeeBee wil natuurlijk graag heen, die houdt zn bek wel.

het enige protest komt op dit moment van duitse sporters die zich laten vereeuwigen met foto's van gearresteerde en gemartelde dissidenten. Verder zegt niemand iets over de persbreidel, over het afsluiten van internet, het deporteren van de originele bewoners for the benefit of the games.

Vindt iedereen alles maar goed, of is t omdat t zulke mooie televisie oplevert??

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk die stilte, geen radio, krant, tv, soms internet wanneer de schotel het oppikt, heerlijk geen, wat? Niks. Soms krijsende meeuwen wanneer we te dicht bij de bewoonde wereld komen. Soms moet je vanwege de proviand. Wij hebben onze eigen Spelen, wij proberen te overleven bij een hitte van soms boven de 40 graden. Dan maar even geen Zwitserlevengevoel. Op (zeil)weg naar Trinidad.

Zeeduivel

begt zei

en dat in een recordtijd, Zeeduivel?
zit er wellicht toch nog een plak in voor je...

Tomiris (aka The Legend of Tomiris) - Akan Satayev

  Tomiris op IMDb (6,2) Tomiris op Moviemeter (3,07) Mezelf gedwongen om weer even buiten mijn gebaande paden te kijken. Als "huiswerk&...