woensdag, december 24, 2008

Abba Pater

Grote hit geweest, en nou net niet van de befaamde Zweedse discokoningen en -innen.

die laatste band is namelijk langzamerhand uitgegroeid tot iconen van de homoscene. Hun campy discomuziek brengt nog frequent de gay scene de voeten op hol. en terecht.

Abba Pater was een grote hit voor de voorganger van de huidige paus. En laat nou net die laatste in zn jaarlijkse kerstgeneuzel fel ageren tegen homoseksualiteit...
Omdat het bedreigend zou zijn voor het voortbestaan van de mensheid, onder andere.

De niet zo beste man heeft blijkbaar nog nooit gehoord van de overbevolking en van de immer groeiende aanwas in armere delen onzer wereld. Dit nog los van het feit dat hij zich op onge(oor)loofde wijze inmengt in de souvereiniteit van hen die homo zijn.

Wordt het niet eens tijd dat pausen, imams, patriarchen en rabbijnen hun berichten verspreiden via hun eigen hyve, facebook of ander netwerk, en niet meer via de wereldmedia? Zodat ze vervolgens niet meer de rest van de wereld in toorn doen ontvlammen door hun middeleeuwse uitlatingen? Dan preken ze pas echt, zij het eindelijk voor eigen parochie.

Afgesproken??

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat zie je verkeerd Begt, ze denken aan jou. Zij denken dan heeft die arme Begt één item minder om zich druk over te maken.
dat kunnen we niet hebben.

Maar Jezus redt, alle nichten opgelet. Was dat niet een uitspraak of liedjesregel van Robert Long?

begt zei

jezus redt t best, met zn enorme maandelijkse inkomen. jammer dat ie daar niet een beetje meer van verdeeld...

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...