maandag, januari 19, 2009

Blue Monday

Ben normaal niet zo van herkenning in uitgevoerde onderzoeken, maar die van "Blue Monday" ga ik eens helemaal onderschrijven.
Deze derde maandag zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn (google dat onderzoek voor de motivaties), en ik moet zeggen dat ik ook wel iets bleuigs herken vandaag.

-Te vroeg wakker: in mijn hoofd al t een en ander aan gesprekken aan t voorbereiden die ik vandaag en verderop deze week te doen had.
- verwerking van het weekend waarin het afscheid van mijn meisjes telkens weer een heleboel naar boven brengt. Overigens niet ten slechte hoor, maar overdenkingen vragen nu eenmaal iets.
- vandaag (en eigenlijk this very moment) de sterfdag van mijn moeder. Laat me ook nooit meer los.
- vertraging in de trein, die ook nog eens onverwarmd bleek. Tintelingen!

En voor u reageert, ja ik weet dat er óók oplossingen binnen handbereik zijn en dat ik die in sommige gevallen zelfs al oppak, maar laat mij nou ook eens even wentelen in ongemak.
Later in de week, wie weet zelfs later op de dag, wordt het weer tijd voor ongebreideld positivisme..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Voor die Australische schrijver is t zeker een historisch slechte dag. Misschien helpt t hem wel met de boek verkoop, want hij had er maar 7 verkocht. Maar voor jou komt de zon echt wel weer te voorschijn... op den duur gaan ook deze wolken ruimte maken.

Riesj

Anoniem zei

Het is nog nooit, nog nooit zo donker geweest, of het wordt altijd wel weer licht (Ede Staal)


Peterter

begt zei

klopt, heren, dat zeg ik gelukkig zelf al.
alleen, er gaat eerst nog zo veel water naar de zee, dat ik nog snel een handdoekenwas moet draaien...