woensdag, januari 21, 2009

Proces-management

Toch proces tegen Geert Wilders
van: nu.nl

AMSTERDAM - Het Openbaar Ministerie (OM) moet Geert Wilders toch vervolgen voor anti-islamitische uitspraken die hij de afgelopen jaren heeft gedaan.

Comment Begt:
Ik ben heeeeeel benieuwd wat hier uit komt. Theo van Gogh is er ooit voor veroordeeld, Fortuyn nooit maar Janmaat weer wel.
En van Bommel is voor t zelfde gedaagd, maar de nodige imams en bisschoppen weer niet.

Ik zou niet graag in de schoenen van de rechter staan, die bovenstaande onregelmatigheid eruit moet weven..
Voor één keer duim ik n beetje mee met Blonde Geert, de hoer van de vrijheid.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, ECHTE vrijheid van meningsuiting is moeilijk voor de meeste mensen... Waarschijnlijk niet haalbaar! Als zou het wel de ideale situatie zijn vind ik. Kan ik eindelijk Mein Kampf lezen ;-)

Riesj

Anoniem zei

Eigenlijk is vrijheid van meningsuiting een utopie in Nederland. Zolang je maar zegt wat de goegemeente wil, is er niks aan de hand. Maar iedereen die zijn hoofd boven het politiek correcte maaiveld uitsteekt is aangeschoten wild. En dat vind ik bijzonder jammer. Wilders vervolgen? Dan ook Van Bommel op grond van precies dezelfde aanklacht: haatzaaierij.

begt zei

eens!
en de Christen Unie met haar strijd tegen homo's, en de RK kerk dito en de .... en de ... en de...

Herr Meijer zei

Wat een belachelijke actie van het OM. Wilders verheffen ze op deze manier tot een soort martelaar, met een enorme verkiezingswinst in het verschiet. Nog even en zijn PVV is zo groot dat we wel een regering móeten vormen met die mafkezen. Daar zit echt niemand op te wachten. Bah.

begt zei

eens.
nog n x eens.

hij heeft straks geen minister van propaganda meer nodig..