vrijdag, juli 29, 2005

Weer-zien

Wekenlang al gaat het in het nieuws vooral over het weer. Dat helpt je altijd herinneren dat je bijna zelf ook aan je vakantie toe bent.
Gisteravond was het een aangename verrassing dat het tot laat in de avond lekker zwoel bleef.
De perfecte omstandigheden dus voor een prettig weer-zien met een vriend die evenzo gebukt gaat onder de agenda van een jong gezin, van werken en van pogingen daartussen in de leuke dingen des levens te proppen.
Maandenlang e-gemaild met de wederzijdse belofte"we gaan elkaar spreken" leidden uiteindelijk gisteravond tot de lang gewenste ontmoeting.
Terrasje op een hoekje van het grootste plein van onze stad, drankje erbij en keuvelen maar: over kinderen en werk uiteraard, maar vooral over zijn wereldreis in wording en de daarmee gepaard gaande juridische gevolgen (zie verder naar onder op mijn pagina).
Ik had niet echt het gevoel met een crimineel-in-spe te praten, sterker nog: heerlijk herkenbaar waren de overeenkomsten die we ervoeren in onze gedragingen, in onze meningen.
De kleine uurtjes braken al aan toen wij ons gesprek om bazenswege moesten afbreken. Wordt vervolgd (ja , hij dan he, ik ben strafbladvrij....)

1 opmerking:

Anoniem zei

weer-zien
goed weer
weer goed
weer vertrouwd
vertrouwd weer
goed
wanneer weer?
;o)
Peter