vrijdag, mei 19, 2006

Cabarestafette

Het houdt niet op, die golf van leuke grappen uit VVD-hoek. Na de conferences van Rita, Gerrit en Ayaan volgt nu een andere practical joke uit de hoek van het politburo-bestuur:

als je in de lijsstrekkers-strijd per ongeluk al hebt gestemd en dat was op Rita, dan mag je dat nu overdoen (en dan wel op Mark!).

Een staaltje democratische vervalsing waar Bush jaloers op zou zijn!
Als ik in de cabaretjury zat, zou ik het moeilijk vinden om de prijs deze week uit te reiken...

1 opmerking:

Opa-Buiswater zei

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik lange tijd, met een grijns op het gezicht en lui achterover in de stoel, naar het "gedoe"heb zitten kijken. Maar nu gaat het te ver, het cabareske is er af, want wat men nu in eigen kring demt te permitteren kan morgen zomaar in Den Haag gemeengoed worden! Dat ze in hun eigen nest schijten zal mij een zorg zijn, maar wat moet dit land met volksvertegenwoordigers die representaten zijn van een partij die de democratische waarden met voeten treed? Beangstigend zoals daar overheen geluld wordt! En neem van mij maar aan dat Rita van mij af mag gaan als een gieter, maar dan wel door de voordeur ! En als de leden er de voorkeur aan geven de VVD naar de kloten te laten gaan door Rita te kiezen, dan heet dat Democratie.....daar stond vroeger die laatste letter voor.. ;-) ( en met dit idee zijn de laatste democratische waarden van deze partij een zachte dood gestorven..)