dinsdag, mei 16, 2006

Denktank

Hou me ten goede, ze was en is geen vriendin van me.
Maar het hele circus rond één-issue-politica Hirsi Ali toont aan hoe belachelijk rigide het asielbeleid van dit kabinet in het algemeen en van Verdonk in het bijzonder is.
Plotseling buitelen witteboordencriminelen als Smit Kroes en voormalig rechts-extremisten als Hans Van Baalen over elkaar heen om te verdelen dat deze vrouw echt wel wat heeft meegemaakt vroeger en dat ze alleen al om die reden hier gastvrij ontvangen zou moeten worden!
En is dat nou niet precies de toon die de criticasters van het verdonk-beleid aanslaan? dat Nederland het menselijke al een fors aantal jaren voorbij is? En dat je dus mee moe gaan wegen welke mógelijke achtergronden iemand kan hebben om op asieltocht te gaan, dit in plaats van bewijzen te eisen voor een en ander?

Laat de VVD even lekker doorknoeien, van mij mag het nog even zo voortduren. En nee nee, ik ga Hirsi Ali wel degelijk missen: ze was toch goed voor zo'n een a twee blogjes per maand..

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...