dinsdag, november 07, 2006

Zoetemelk

De zoetemelk van de conxie-popquiz, tis een kwalificatie. Voordat ik gister ten strijde trok, meldde ik lief dat ik me niet genoeg geconcentreerd achtte om de quiz naar behoren te ondergaan. dat bleek, opnieuw deed ik met kleine onachtzaamheden mezelf te kort. erger nog was dat mijn politieke drijfveren me bij een van de antwoorden dermate ver van de simpele lijn afdreven, dat ik daar uiteindelijk 6 punten mee misliep (en als je dan op vier punten van de nummer 1 eindigt, is dat sneu).

Ach, als ik Zoetemelk ben, dan ben ik blij dat ik steeds op gepaste afstand van de Kannibaal blijf. Dat ik gisteren met zijn schone eega meer aandacht had voor het cryptogram dat gelijktijdig opgelost diende, lijkt me veelbetekenend voor mijn concentratieprobleem gisteravond.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach, wat een aardige vergelijking.

begt zei

wel he, ik wist dat je nogal een sportjongen bent. en ach, zoetemelk schitterde in Avro"s Superstars, dat heeft Merckx nooit gedaan...

begt zei

pas hierna klikte ik op jouw plaatje. das waar ook: die gaat natuurlijk ook op een of andere onterechte manier als "de kannibaal" door het leven..