vrijdag, januari 05, 2007

Mislukte pogingHoewel ik niet zo snel van opgeven ben, zou mijn eerste spin-ervaring ook wel eens mijn laatste kunnen zijn. Ik heb er een klunzig gevoel en rode striemen aan overgehouden.

Ben er blijkbaar te vlot an begonnen (een stuk of 10 ervaringsuren in de sportschool is duidelijk nog lang niet voldoende). Alle zitoefeningen met zwaar en licht verzet gingen prima, maar zodraak moest gaan staan, klapte ik uit de toeclips en ging t mis.
Amateurfietser bennik, en wellicht moet ik geen hogere illusies koesteren.

Daarnaast: ik vond t bij vlagen een hysterische aangelegenheid, met van die pokkemuziek en een "drill instructor" met zo'n hoofdmicrofoontje die iedereen een beetje zat op te jagen. Ben bang dat ik daar niet helemaal thuishoren.

maaarrr, zoals ik begon moet ik ook eindigen: ik ben niet snel van opgeven, dus wie weet probeer ik t over een aantal weken nog 1 x (één keer!)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan toch niet gezond zijn?

Anoniem zei

gelukkig nieuwjaar en gelukkig wordt het alweer bijna zomer. Stop die spinnen maar weer in het web, straks heerlijk op de fiets naar het werk. bespaar je reiskosten en daarentegen weer wat meer geld voor je huwelijksfeestje.... ik klets als een kip zonder kop. maar ja komt na een hlaf kratje Jopen biertjes, verrukkeluk.

FROMMEL zei

je was de schoenmaker op het verkeerde feest. sportscholen tsja...

Anoniem zei

Ohh wat zonde! blijf het nog even volhouden, want het is zoo superlekker!
Ik spin zelf ongeveer drie lessen per week en ze hebben me nu gevraagd of ik misschien de opleiding voor het lesgeven wil doen.
Ik vind het echt super!

Tip: probeer een fietsbroekje en goede spdschoenen (waarmee je vastklikt) van iemand te lenen, dat maakt de les echt comfortabeler. Als je het leuk vindt, kun je altijd nog zelf de spullen aanschaffen!

begt zei

de reacties zijn al net zo gevarieerd als mijn gevoel. aan de ene kant vintik dat ik zeker nog 1 x moet proberen omdat ik bij alles in mijn leven nog nooit in 1 x heb opgegeven, maar aan de andere kant snap ik de visie van frommel en van mijn (h'karspelse ?) anonymous al te goed!