zondag, januari 14, 2007

OK Computer

Het is weer eens wat anders. je klikt op het email-icoon en je inbox ontsluit zich. Je klikt op Firefox en hoepla, je mag vol aan de surf!

Vroeger, toen klikten we ook wel, maar dan konden we eerst nog eten koken, een wip maken, de kamer stofzuigen en het gras maaien en oeps...daar was dan de inbox of het grote web.

Maatje Rondie heeft een andere pc neergezet, ééntje met een groot openingsvermogen, zoveel is duidelijk. Het wordt weer helemaal leuk man, computeren!! Rondie is groots, ik beken t ruiterlijk!!

Nu nog verder in de strijd met de separate harde schijven voor mijn eigen muziekdatabase en dan is alles weer... OK Computer!!

en voor de zure reagenten: ja, we moeten nu inderdaad onze tijd anders indelen om tóch nog dat eten te koken, die daad te doen en huis en tuin opgeruimd te krijgen!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb jij dan last van zure reagenten?

begt zei

nee, dat komt doordat ik ze meestal voor ben!!
quod erat demonstrandum...

Peter te Riele zei

Klinkt wel zuur: de computer (een machine met een glazig plat scherm) wint het van het echte leven (de maaltijd, de daad, het huiselijk leven, de tuin, en waar zijn je kids gebleven?)
Maar misschien ben ik wel een zure reagent;0)

begt zei

ja en nee, peterter. in het stukje meld ik ook al dat ik daar nu op andere momenten tijd voor moet vinden! En da's absoluut geen zure opdracht...

jij, zuur??